ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η εμπειρία με ειδικές εκδηλώσεις κάνει το Best Western Plus Embassy Hotel να αποτελεί την ιδανική επιλογή. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια ποικιλία ελκυστικών επιλογών για τις ανάγκες σας για συνέδρια, συμβούλια ή συνεστιάσεις από 20 έως 100 άτομα.

Δύο πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες συνεδριάσεων, πλήρως εξοπλισμένες με πίνακα παρουσιάσεων, προτζέκτορα διαφανειών, πρίζα για τηλέφωνο, τηλεόραση, DVD player είναι σε θέση να φιλοξενήσουν από συναντήσεις και συνέδρια μέχρι δείπνα για ειδικές περιστάσεις.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη ανάγκη σας, έχουμε τη δυνατότητα να καλέσουμε για εσάς, από μια εντυπωσιακή λίστα, εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να σας παρέχουν οτιδήποτε χρειαστείτε.

Λίστα Χώρων

Οι ευέλικτες εγκαταστάσεις του Best Western Plus Embassy Hotel προσφέρουν ιδανικές λύσεις για κάθε προσωπικό ή επαγγελματικό γεγονός.

Δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες με χωρητικότητα από 20 έως 100 άτομα, πλήρη τεχνική υποστήριξη και το εστιατόριο-μπάρ του ξενοδοχείου έχουν συνδυαστεί ώστε να καλύπτουν πλήρως τις εκδηλώσεις σας.

Οι χώροι συνεδρίων του Best Western Plus Embassy Hotel «κρύβουν» τη συνταγή κάθε επιτυχημένης επαγγελματικής συνάντησης. Με ιδανική τοποθεσία το κέντρο της πόλης προσφέρουν άρτιες τεχνολογικές παροχές και επαγγελματικού επιπέδου υποστήριξη.

Στις δύο ειδικά μελετημένες, κλιματιζόμενες και ευέλικτες για κάθε πιθανό σχήμα αίθουσές του, τη συνολικής χωρητικότητας έως και 100 ατόμων, μελετήθηκαν και τοποθετήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια όλες οι σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές για την άρτια επίτευξη κάθε επαγγελματικής συνάντησης.

Συνεδριακοί χώροι M2 Ύψος Θέατρο Τάξης Σχήμα Π Γεύματος Κοκτέιλ
ΑΘΗΝΑ 72 2.50 80 30 40 50 100
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 54 2.50 30 50
Συνεδριακοί χώροι ΑΘΗΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
M2 72 54
Ύψος 2.50 2.50
Θέατρο 80
Τάξης 30
Σχήμα Π 40
Γεύματος 50 30
Κοκτέιλ 100 50

Χώροι

  • Πίνακας παρουσιάσεων
  • Προτζέκτορας διαφανειών
  • Τηλεφωνική παροχή
  • Τηλεόραση
  • DVD
  • Υπηρεσίες business center
  • Ειδική διάταξη κατόπιν αιτήματος