ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Το Best Western Plus Embassy Hotel προσφέρει εγκαταστάσεις που πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές της κατηγορίας που δηλώνει. Έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν κάθε απαιτητικό αίτημα.

  • Τμήμα Υποδοχής

Η υπηρεσία Υποδοχής είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα. Το προσωπικό της ρεσεψιόν μας είναι πάντοτε πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να παρέχει κάθε είδους βοήθεια ή πληροφορία που απαιτείται από τους επισκέπτες.

  • Υπηρεσία Δωματίου

Για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα σνακ στα δωμάτια τους το Best Western Plus Embassy Hotel παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση δωματίων (κατάλογος με το menu παρέχεται σε όλα τα δωμάτια) Το τμήμα Υπηρεσίας Δωματίου λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 23:00 για σνακ και ποτά, πάντα έτοιμο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας.

  • Café

Το Café του ξενοδοχείου αποτελεί ένα από τα πιο ιδανικά «καταφύγια», όπου οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, καθώς και οι περαστικοί, μπορούν να ξεκουραστούν, να πραγματοποιούν επιχειρηματικές συναντήσεις ή απλά να έχουν μια ωραία στιγμή με φίλους.

  • Επιχειρηματικό κέντρο

Το Business Corner μας είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο καθημερινά, προσφέροντας πρόσβαση στο Word, στο Excel, γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο και scanner. Στον άνετο και κλιματιζόμενο χώρο του, νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο γραφείο σας!

  • Ασύρματο Internet

Υπάρχει διαθέσιμη Δωρεάν Ασύρματη Σύνδεση Διαδίκτυο σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου αλλά και τα δωμάτια πελατών, όλο το 24ωρο, για την άμεση και γρήγορη πρόσβαση των πελατών μας στο internet.

  • Χώρος Στάθμευσης

Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης πολύ κοντά στο χώρο του ξενοδοχείου και κοστίζει EUR 10,00 ανά ημέρα.

 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις μια ανάσα από τα πιο σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος.