ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μοναδικό  e mail που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο για την επικοινωνία του (την επιβεβαίωση κρατήσεων κλπ) είναι το info@embassyhotel.gr .

Σε περίπτωση που λάβετε οποιουδήποτε είδους ενημέρωση  από άλλο e mail αυτή δεν θα προέρχεται από το ξενοδοχείο και σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά επικοινωνώντας είτε στο παραπάνω e mail  (info@embassyhotel.gr ) ή στα τηλέφωνα του ξενοδοχείου: 00302106415000

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Τιμολέοντος Βάσσου 22, 115 21 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο. (+30) 210 6415000
Email. info@embassyhotel.gr

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ

Best Western Plus Embassy Hotel είναι ένα αισθητικά άρτιο Ξενοδοχείο σε ένα μικρό καταπράσινο δρόμο κοντά στην πλατεία Μαβίλη και την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Ως το πρώτο «Boutique» Hotel στην Αθήνα, βρίσκεται σε ένα ιδανικό σημείο του εμπορικού κέντρου, πολύ κοντά σε μεγάλα Συνεδριακά Κέντρα, Εκθέσεις, Πρεσβείες, Νοσοκομειακά Ιδρύματα και στο Μέγαρο Μουσικής, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα της επίσκεψης σας στις σημαντικότερες τοποθεσίες της πόλης με μικρούς περιπάτους, σε μια απόλυτα ασφαλή περιοχή.

  • Εμπορικό κέντρο (Κολωνάκι): 1χλμ
  • Κέντρο – Πλατεία Συντάγματος: 2,1χλμ
  • Ακρόπολη: 2,5χλμ
  • Πλάκα: 2,5χλμ
  • Πολεμικό Μουσείο: 1,4χλμ
  • Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: 2χλμ
  • Λόφος Λυκαβηττού: 800μ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μοναδικό e mail που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο για την επικοινωνία του (την επιβεβαίωση κρατήσεων κλπ) είναι το info@embassyhotel.gr .

Σε περίπτωση που λάβετε οποιουδήποτε είδους ενημέρωση από άλλο e mail αυτή δεν θα προέρχεται από το ξενοδοχείο και σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά επικοινωνώντας είτε στο παραπάνω e mail (info@embassyhotel.gr ) ή στα τηλέφωνα του ξενοδοχείου: 00302106415000